Over Beweegpunt Izegem - Personal training studio

Fitter, gezonder, energieker door het leven!

Beweegpunt Izegem legt de focus op het aanbieden van individuele, persoonlijke begeleiding.  We werken op afspraak en volgens doel en ambitie van de klant. Van "beginnende beweger" tot "competietiesporter".

Wil je werken aan je conditie, core-training, lenigheid, functionaliteit, ... of net blessurepreventief bij ons langskomen en zoek je een correcte begeleiding, dan ben je aan het goeie adres.

In de ruime trainingsstudio, gelegen in de Roeselaarsestraat 356 te Izegem, begeleiden en motiveren professionele coaches onder leiding van headcoach Karen Pollefeyt  je steeds deskundig en met het nodige enthousiasme!

Ondertussen, sedert de oprichiting in 2015 verwelkomen we klanten vanuit Izegem, Rumbeke, Roeselare, St-Eloois-Winkel, Brugge, Kortrijk, Gullegem, Lendelede, Ingelmunster, Meulebeke, Heule,....

Tevens organiseren we op regelmatige tijdstippen vrijblijvende workshops. De data en tijdstippen worden tijdig meegedeeld via onze site en facebook-pagina.

Ook voor bedrijven zijn we actief! We komen tot bij jullie in het bedrijf met sport op maat van de werknemers.

Lichaamscreening van de sporter in functie van blessurepreventie is een extra  optie die we aanbieden, in samenwerking met Kinepunt Izegem. Er zijn verschillende opties mogelijk, van enkel een basic screen tot een full screen met persoonlijke opvolging en individuele trainingen.

Voor een correct uitbalanseren van de voeding , verwijzen we graag naar onze partner Dieet Lecluyse. Het team onder leiding van Veronique Lecluyse helpt je graag verder.

 

Ook al zin om van start te gaan ? 

Geef ons dan even een seintje via de contact pagina en we ontmoeten elkaar binnenkort!

Karen 


karen@beweegpuntizegem.be
0498 26 76 62
Meer over Karen